PARAPSZICHOLÓGIA-AKADÉMIA
 

2019 február 16-17-én indul a Metamorfózis új Szabadegyeteme. A képzés által a hallgatók parapszichológiai, metafizikai képzettséget szerezhetnek, mely végén oklevelet kapnak. Oktatás: havonta egy hétvége, 10 alkalommal egy évben. 

Jelentkezés: 06-20/9411-947

 

Metamorfózis Parapszichológiai Szellemi Iskola

(Parapszichológia  Szabadegyetem)

 

 

Metamorfózis Szellemi Iskola

Az ember a Föld nevű bolygó lakója, és életvitelében fontos, hogy összhangban legyen a természettel. Fontos, miként tekint önmagára, az őt körül vevő világra és a transzcendensre. Ez adja világnézetét, a világban elfoglalt helyzetét, cselekedetei mozgató rugóját.

 

Mit jelenthet számodra a Szellemi Iskola?Ahogy neve is tükrözi, teljes belső átalakulást. Megismerheted a különböző önismereti módszereket, másokat is segítő technikákat, képet kapsz a keleti és nyugati filozófiai, vallástörténeti és pszichológiai irányzatokból. 

 

Milyen kötelezettséggel jár számodra?Havonta egy 2 napos hétvégi előadás, szombaton 9-17 óráig, vasárnap 9-16 óráig, melynek ára 20.000.-Ft. 10 hónapon keresztül.

 

Miért előnyös ez számodra?Helyben van, így megspórolod az utazás fáradalmait és költségét. Kitűnő előadásokon megismered önmagad, ezáltal minőségi és kényelmes, egészséges életet tudsz élni. Belegondoltál, mennyit költenél orvosra, gyógyszerre, ha a problémákat erősítenéd? Itt átfogó képet kapsz arról, miként tudod a saját világnézetedet, általa az életedet megváltoztatni, melynek eredményeként jól működnek kapcsolataid, sikeres leszel a munkádban, boldog és harmonikus személlyé válsz. Ha pedig úgy gondolod, választhatod hivatásként, aki másokat szolgál, vagy elindít az útján.

Az első évben megismerkedhetsz az alapokkal, a következő évben pedig gyakorlati tudást kapsz, sőt választhatsz, melyik módszert szándékozol bővebben elsajátítani, melyet a nyári 3 napos elvonuláson  módodban áll begyakorolni.

Az előadók: Grósz Emil, Grószné Tóth Márta, Szabó Hajnalka, Kovács Sára Judith és meghívott vendégelőadók a méltán nagy hírű Mantra Természettudományi Szabadegyetemről.

 

ÓRAREND:

 

Január 27. Bevezetés az ezoterikus és exoterikus filozófiai rendszerekbe. Az ember felépítése és helye a világban. A spirituális gyógymódok és önismereti módszerek rendszerezése.

 

Január 28. Szimbólumok, asztrológiai alapok.

 

Február 24-25.  Egyetemes vallástörténet, Keleti filozófiai és vallástörténet, a jóga, mint szellemi út.

 

Március 24-25.Numerológia és Bach-virágterápia

 

Április 28-29.  A Tao, a yin és a jang értelmezése, keleti gyógymódok.

 

Május 12.  Archetipológia (archetípusok, szimbólumok, ünnepek, hagyományok)

 

Május 13.  Kronobiológiai pszichogenetika

 

Június 23.Pszichológiai programozás (NLP, hipnózis, asztrális és mentális beavatkozások rendszere)

 

Június 24. Betegségek lelki háttere, javasolt gyógymódok ismertetése

 

Július közepe: tervezett 3 napos elvonulás

 

Szeptember 15. Grafológia

 

Szeptember 16. Tarot

 

Október- november és decemberi időpontok szeptemberben.

Tanév végén (december eleje) a sikeres írásbeli számonkérés után hallgatóinknak a parapszichológiai alapokról tanúsítványt állítunk ki.

A második év sikeres elvégzésével jogosulttá válik a  parapszichológus megnevezés használatára, és gyakorlati alkalmazására mások javára.