Asztrológia, sorselemzés

 

Az asztrológia vizuális megjelenési formája a horoszkóp. Jelentése „óra-kép”. Ez a Nap a Hold és a bolygók elhelyezkedése adott időben, adott helyen az állatövön. Az égitestek látszólagos égi pozíciójának kiszámításához szükség van az egyén pontos születési idejére, helyére.

 

Az emberiséggel egyidős asztrológia, illetve asztrológiai elemzés ismét teret hódít. A modern asztrológiát az ókori görögöktől számítjuk, amikor az akkori csillagászok feljegyezték az  összefüggéseket a földi események és a bolygók állása között. A horoszkóp egy tükör, melyben saját magunk megismerésével, lehetőségeink, képességeink feltárásával segíthet az asztrológus egyéniségünk kialakításában, felhasználva az elemzés során feltárt pozitív energiákat és segít csökkenteni, vagy más módon megélni a negatív energiák hatásait.

 

Segítség lehet pályaválasztásnál, párkapcsolati problémáknál illetve harmonikus kapcsolatok kialakításában, de bármely olyan élethelyzetben is amikor segítségre szorulunk élethelyzetünk bizonytalanságai miatt. Sok kudarctól, csalódástól óvhatjuk meg magunkat, ha ismerjük lehetőségeinket. Egymás és magunk, valamint sorsunk megismerésével segíthetjük az élet sötétebb oldalainak elkerülését. Nagyobb lehetőségünk van gyermekünk személyiségének kibontakoztatására, s nevelési módszereinek megfelelő kialakítására. A helyesen értelmezett horoszkóp irányt mutat, s nagy segítségünkre van a helyes út megválasztásában.

 

Az energiák  hatnak, de  sorsunk nem eleve elrendeltetett, ugyanis az ismeretek alapján mindig szem előtt kell tartani a szabad akaratot. Ez egy tapasztalati tudományág, amely nem keverendő össze az újságokban előforduló asztrológiai elemzésnek nevezett játékkal, melyek csupán csak nap jegyünkből levonható általánosítások.

 

Elérhetőség: 06-20/36-470-36   
e-mail: 
Ez az ímélcím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

 

Grószné Tóth Márta


asztrológus
fitotherapeuta természetgyógyász
USUI reiki therapeuta